مرکز فرهنگی هنری شماره یک اردبیل

این مرکز از سال 1346 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . مرکز فرهنگی و هنری و ادبی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک اردبیل، جزو اولین و قدیمی ترین مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اردبیل بوده که دارای بیش از .18000جلد کتاب می باشد.



خدمات مرکز :

 

  برگزاری کارگاه های هنری و ادبی  ویژه گروه های سنی 6سال کامل تا 16 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی،هنری و ادبی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

  اجرای نمایش های عروسکی و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای دو کتابخانه کودک ونوجوان

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک و نوجوان / 2 کارگاه هنری و ادبی

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی / کارگاه خوشنویسی / کارگاه سفال / کارگاه ادبی

خدمات فراگیر :

 

  خدمات کتابخانه ای(کتاب رسانی) و فعالیتهای فرهنگی و هنری و ادبی ویژه کودکان ونوجوانان

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز تک شیفت از 8 صبح الی 14 عصر 

پرسنل :

 

  2 مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 2 نفر نیروی هنری - 1 نفر نیروی ادبی-1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

  داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  میدان ورزش-روبروی بیمارستان بوعلی-داخل پارک کودک-کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان-مرکز یک اردبیل

تلفن :

 

  تلفن :  33238900-045

مسئول مرکز :

 

  آقای جواد رضائیان


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1402/08/12 - 10:26
  • تعداد بازدید: 524
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

عباسی‌نژاد: موقعیت گزینش، یک منصب نیست

همایش دوروزه مدیران هسته گزینش سازمان‌های آموزش‌وپرورش سراسر کشور از روز چهارشنبه دهم آبان ماه سال 1402 در اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، در این همایش که در دانشگاه محقق اردبیلی با حضور مدیران هسته‌های گزینش آموزش‌وپرورش سراسر کشور برگزار شد، روح‌الله عباسی‌نژاد مدیر دفتر مرکزی حراست کانون ضمن تأکید بر حساسیت و ظرافت کارگزینشی، برگزاری این همایش را اقدامی مبارک و فرصتی مغتنم در راستای توسعه فردی، هم‌افزایی، روزآمدسازی شیوه‌ها و تبادل تجربیات توصیف کرد.

وی با اشاره به اهمیت نقش گزینش در ساحت انتخاب گری سرمایه انسانی، گفت: مقام معظم رهبری، گزینش را به صراط تشبیه کرده‌اند که افتادن از هر طرفش، جهنم است، لذا این نکته، ضرورت توجه و مراقبت را برای گزینش‌گران مضاعف می‌کند و عنصر گزینشی باید در همه حال خود را در محضر خداوند ببیند و بر مبنای اندیشه معادی عمل کند تا در این مسیر حساس، آخرت خود را مدیون دنیای دیگران نسازد.

عباسی‌نژاد، بابیان اینکه اهالی گزینش باید در ویژگی‌هایی که برای جامعه هدف خود مدنظر دارند، پیشرو بوده و از سطح بالاتری از آن‌ها برخوردار باشند، اظهار داشت: بیانیه هشت ماده‌ای حضرت امام درباره گزینش، مبنای متقنی برای اصول و شیوه‌های گزینشی است.

وی بابیان اینکه در گزینش‌ها همواره سؤالات ساده، مبتلابه و بدون معما مورد تأکید است، تصریح کرد: ما در حوزه گزینش در موقعیت قضاوت قرار داریم و بایستی پرسش‌های سالم و شفافی برای دریافت پاسخ‌های دقیق و درنهایت قضاوت مناسب، داشته باشیم و مهم این است که به نجابت خانوادگی، سلامت فردی، تدین و تعهد و پایبندی افراد به ارزش‌های اعتقادی، ولایی و اخلاقی برسیم.

مدیر دفتر مرکزی حراست کانون با طرح برخی ویژگی‌های گزینش گران گفت: مقام معظم رهبری فرموده‌اند؛ اعضای گزینش باید افرادی صالح، متعهّد، عاقل، صاحب اخلاق کریمه، فاضل، متوجه به مسائل روز باشند و همچنین؛ رد یک صالح به‌اندازه‌ی جذب یک ناصالح سنگین است شاید هم سنگین‌تر.

وی افزود: با این اوصاف باید همه معیارهای ایمانی و عملی را در کنار هم بسنجیم و مؤلفه‌های دقیقی برای آن داشته باشیم تا به انتخاب برتر، یعنی؛ جذب افراد باایمان، امین، پاک دست و عمیقاً معتقد به‌نظام اسلامی برسیم.

عباسی نژاد با عنوان اینکه در عرصه انتخاب گری باید قائل به این شعار بود که «تا بهتر هست، خوب کافی نیست» گفت: گاهی آخرین گزینه، بهترین گزینه است و نباید از آن غفلت کرد، هرچند که کار گزینش کار سخت و درعین‌حال بسیار تأثیرگذار در مسیر تأمین سرمایه انسانی سالم و سلامت سازمان‌ها است.

وی خاطرنشان شد: موقعیت گزینش، هرگز یک منصب نیست، بلکه فرصتی است برای انتخاب بهترین‌ها و عملاً خدمت به‌نظام.

وی در پایان یادآور شد: توجه به‌تناسب شغل و شخصیت، رعایت جانب انصاف، توجه به اصالت خانوادگی، پرهیز از جذب افراد فرصت‌طلب، اهتمام به رویکرد حرفه‌ای، سرعت در جذب نیروهای متعهد، توانمند، خوش‌فکر و دارای تعلق سازمانی از نکات محوری در امر گزینش است که باید مدنظر قرار گیرد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت